Čajový set, skrývající 6 bezkofeinových nečajů, pro osvěžení a klidný spánek.
Karkáde je egyptský národní nápoj připravující se z ibišku. Rostlina však původem z daleké Asie.
Používány jsou pouze sušené květy. Nálev má silné typické aróma s nakyslou osvěžující chuť s sytě červenou barvou – vypadá jako pohár plný krve. Bez přidaných barviv. V Arábii bývá většinou silně doslazován cukrem. Obsahuje velké množství vitamínu C. Snižuje krevní tlak a používá se k léčbě nachlazení – uvolňuje dýchací cesty.
Osvěžující toť nápoj v Levantě i na Jamajce (Aqua de Jamaica).
Na začátku 20. století objevená bylina, vyskytující se v Kapské oblasti na jihu Afriky.
Drobné černohnědé jehličky nasládlé vůně, v šálku nálev červené barvy a bylinkově sladké chuti. Pěstuje se a zpracovává obdobně jako čaj.
V nabídce Dobré jako doplněk pro zákazníky, jimž důvody jakékoliv čaj pravý pít brání.
Nečajová specialita z Japanu (prefektura Shizuoka) ručně sbírané listy divoké třešně (druh sakury), zpracované rovněž ručně ve stylu oolongu.
Pouhých několik listů umožní připraviti více nálevu přírodně vonného nápoje. Vhodná pro pití v pozdních večerních hodinách, pro děti či osoby, které z různých důvodů nemohou konzumovat kofein.
Výhonky rašící přímo po omlazovacím řezu z větví divokých čajovníků. Unikátní čaj z provincie Yunnan.
Tento postup se odráží v podivuhodném tvaru, připomínajícím malé ananásky. Velmi jemný světlý nálev s bezinkovou vůní a lehce pryskyřičnými tóny v chuti. Zvládnoucí mnoho nálevu.
Delikátní japonský čaj se specifickým aróma. Doporučuje se zejména jako dobrý nápoj po vydatném obědě. Báječně se hodí ke všem pokrmům, kde hraje významnou roli sójová omáčka.
Pražené řapíky, někdy i (podle sorty) s netříděným listem světle hnědé barvy. V překladu znamená zlehka pražený čaj. Hojicha na první pohled rozhodně nevypadá jako zelený čaj. Barvou lístků i nálevu připomíná spíš čaje černé či polozelené. Byl vytvořeno v roce 1920 podnikavým obchodníkem z Kyota, který se potřeboval zbavit staré zásoby zeleného čaje. Zvětralé lístky zprudka opražil a světlo světa spatřil zcela nový druh čaje.
Marocká máta (Mentha spicata cv. Maroccan) s delikátnější chutí než máta peprná. Jest základní složkou čaje Tuareg, avšak vhodná i do mixu s čaji jiných barev, či samotného nálevu. Chutí lehčí a sladší než máta peprná. Vynikající odpolední a večerní bezkofeinový nápoj – pokud se pije čistě bez přidání dalšího čaje. Pití čistého mátového nálevu, příjemně osvěží. Blahodárné účinky na trávení, kdy pomáhá na zažívání.